serbienresan.blogg.se

SVAR PÅ KOMMENTAR

Kategori: Allmänt

'' Trevligt att höra lite om er killar också. Ser ut att vara en fräsch och trevlig restaurang som ni hamnat på.Fungerar det liknande som man jobbar i Sveriges restaurangkök? 
Skönt att ni trivs! :) '' 
 
Svar: I många kök har en kock en specifik uppgift, en som har hand om desserter, en om sallad, en som gör såser och en som kanske har hand om köttet. Det är olika beroende på vart man kommer, på min och Amandas praktik och på killarnas praktikplats är det mer åt det hållet, men självklart hjälps alla åt ändå. På Joanna och Lovisas praktik tror jag alla gör olika saker. Men man jobbar ungefär som i Sverige, ingen större skillnad. 
 
Dock så kan jag berätta att på Sava Center där jag och Amanda var först, det ägs av staten och då får de inte laga exakt vad de vill, de får inte köpa hem vilka produkter de vill eftersom att det är statligt. Dessutom hade de städerskor som städade allt åt dom, man fick inte ens torka av sin bänk själv. / Moa Gullander
Kommentera inlägget här: